• x
  Actueel

Felsenhof, goed om te weten!

Actuele informatie, het laatste nieuws en speciale aanbiedingen: dit willen wij u niet onthouden. Wij houden u op deze pagina graag op de hoogte.

 

 

 • Ontdek onze nieuwe chalets!

  Beste gasten, Eindelijk is het zover! Maak kennis met onze nieuwe chalets – met een fantastisch panorama-uitzicht over Gerolstein en de rotspartijen. Voor de beschikbaarheid van deze chalets klikt u hier!

   

   

 • Nieuwe chalets!

  Voetpaden worden aangelegd, de lantaarns geplaatst en het gras ingezaaid. Wij zien u al op het fraaie overdekte terras zitten.

  Informatie over de indeling en inrichting van de woningen vindt u hier.

 • blog post image

  Ondanks sneeuw en ijs … de chalets zijn gebouwd!

  Nadat medio december onze nieuwe chalets type L-E4 zijn gebouwd waren nu de chalets van het type L-F4 aan de beurt.

  We kunnen u wel verklappen: u zult enthousiast zijn!
  Informatie over de indeling en inrichting van de woningen vindt u hier.

 • blog post image

  Op dit moment bouwen wij namelijk 10 nieuwe chalets op de plaats waar onze zomerhuisjes met rieten dak hebben gestaan. De eerste chalets staan inmiddels en wij kijken ernaar uit om, waarschijnlijk vanaf de zomer, deze in gebruik te nemen.  blog post image
 • blog post image

  Aankomstdag bij weekverhuur: Afhankelijk van het type bungalow bieden wij in het nieuwe jaar 2 afzonderlijke aankomstdagen aan. Voor de bungalows type L-A4, B5 en zomerchalets type G4 blijft de aankomst dag zaterdag. Voor de bungalows van het type L-C6, D10 en de nieuwe chalets type L-E4 en L-F4 wordt de aankomst– en vertrekdag vrijdag.

   

  Huurprijzen inclusief energie: Tot op heden was u gewend het verbruik van energie bij vertrek te voldoen. De huurprijzen voor de maanden mei t/m oktober zijn inclusief energie. Voor de wintermaanden (november t/m april) berekenen wij een klein vast energietarief per dag. Bij vertrek hoeft u dan alleen nog maar de sleutel af te geven.

 • blog post image

  Nieuw sportveld

  Sinds begin juli 2018 is ons nieuwe multifunctionele sportveld in gebruik genomen.

  Hier kunnen niet alleen badminton en volleybal worden gespeeld, maar ook de nieuwe trendsport "Pop-Padel-Tennis". Pop-Padel-Tennis (poptennis.com) is een ongelofelijk leuke sport die iedereen kan spelen.

  Waar wacht je nog op? Probeer het zelf!

 • blog post image

  Vernieuwde 6 persoons bungalows (Typ L-C6)

  We gebruiken het najaar steevast voor onderhoud en vernieuwing van bungalows. Dit jaar waren nummer 71 t/m 76 aan beurt.

  Deze 6 persoonsbungalows (type L-C6) zijn geheel vernieuwd en kregen onder andere compleet nieuwe meubels, een moderne badkamer en een vaatwasser mag in deze bungalows natuurlijk niet ontbreken. Nog meer vakantieplezier dus! En goed nieuws: u kunt ze al reserveren voor komend seizoen.

 • blog post image

  4 sterren kampeerterrein

  Afgelopen zomer heeft de ANWB ons kampeerterrein beoordeeld met 4-sterren. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee en ook erg trots op. Het nieuwe sanitairgebouw en de ruime kampeerplaatsen gooien hoge ogen.

  Ook onze locatie in de Vulkaaneifel met het mooie uitzicht over Gerolstein en het Kylldall was een reden voor een goede beoordeling.

 • blog post image

  Nieuwe website online!

  Onze nieuwe website is in de lucht! Met deze site hopen wij u alvast in vakantiestemming te brengen en een goed beeld te geven van ons bungalowpark en camping Felsenhof. Onze compleet nieuwe website is geheel responsive, oftewel goed te bekijken op tablet en mobiele telefoon. Overzichtelijk en eigentijds; dat was ons streven, maar wij zijn ook razend nieuwsgierig wat u ervan vindt. Vindt u alle informatie die u nodig hebt? Wilt u meer van ons weten? We horen of lezen dat graag van u. Dus: neem vooral een kijkje en blijf dat doen. Met nieuwsberichten houden we u het hele jaar door op de hoogte.

   

  Overigens: onze website is tot stand gekomen in samenwerking met de firma sentio (Carsten Heescher), Eifel Network uit Gerolstein en Esther Horsten van Regelraak.

 • blog post image

  Natuurlijk water- en speelpark in Gerolstein

  Als u in 2016 bij ons te gast was, heeft u het misschien wel gezien: de werkzaamheden in en rondje het riviertje de Kyll, in het centrum van Gerolstein. Die werkzaamheden zijn nog steeds in volle gang, maar het resultaat is ook al zichtbaar. In het voorjaar wordt dit waterparadijs in gebruik genomen. Kinderen (en volwassenen) kunnen dan in het riviertje spelen. Er komen een waterspeeltuin, een tretbecken (waadplaats) en een kiezelstrand. En bijzonder: een tappunt voor Gerolsteiner bronwater, direct vanaf de bron.

 • blog post image

  Nieuw sanitairgebouw

  Sinds mei 2016 is kamperen bij Felsenhof nóg leuker. We hebben namelijk een nieuw sanitairgebouw in gebruik genomen. Voorzien van alle gemakken zoals familiedouches, meerdere douches, verhoogde toiletten, babyroom en vloerverwarming. Een echte meerwaarde, aldus onze gasten in het vorige seizoen.

 •  

  Felsenhof blijft vernieuwen

  Vraagt u zich wel eens af wat wij in de winter doen? In onze ogen is ons vakantiepark nooit af, dus we zijn ieder jaar druk bezig met vernieuwen. De afgelopen maanden waren we bijvoorbeeld bezig met het optimeren van het geheel nieuw wifi netwerk, de ontvangst van digitale televisie, het nieuwe outdoorprogramma en natuurlijk vernieuwingen in en aan de bungalows.

   

  We bouwden een aantal 4-persoons bungalows om tot moderne luxe bungalows (type L-A4). Ook de 5-persoons en 10-persoon bungalows hebben een nieuw jasje. De 6-persoons bungalows kregen een paar jaar geleden nieuwe keukens en nieuwe meubels.

   

  Zo bouwen we voortdurend aan een uniek, gezellig en comfortabel vakantiepark. Met ontzettend veel plezier, want mensen een ontspannen vakantie bezorgen is onze passie!