• x
    Vakantiepark Felsenhof
    Bungalows

Vakantiewoningen in de natuur

Fluitende vogels, versgemaaid gras, uniek uitzicht en (bijna) oorverdovende stilte. Elke dag genieten wij van de ligging van ons vakantiepark. Bovendien zijn alle vakantiehuizen vrijstaand en bent u door de tussenliggende ruimte gegarandeeerd van voldoende privacy. Feriendorf Felsenhof park kent verschillende accommodaties. Eén ding hebben ze gemeen: de echte vakantiesfeer!

Onze bungalows, vakantiehuisjes en zomerchalets voor 4, 5, 6 en 10 personen.

Veel aandacht is besteed aan de ligging van de bungalows welke stuk voor stuk een unieke plaats hebben op het park. Alle bungalows zijn vrijstaand en staan zeer ruim uit elkaar.

 

De vergezichten, de ruimte, rust en echte vakantiesfeer welke het park uitstraalt kom je zelden tegen.

Met wie gaat u op reis?

 


Ongestoord met z'n tweeën

Lange wandelingen maken, sporten, cultuur beleven en dan heerlijk uitblazen op uw eigen terras met uitzicht. Of heerlijk uit eten gaan en in ons gezellige café even 'buurten' met andere vakantiegangers. Dat klinkt als een ontspannen vakantie!

 


Als een familie

Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in de speeltuin, in het zwembad, op het volleybalveld of tijdens outdooractiviteiten. En dat zijn slechts een paar voorbeelden. Vakantiepark Felsenhof én de omgeving lenen zich uitstekend voor een familievakantie met het hele gezin.

 


Vakantie met familie of vrienden

Vakantiepark Felsenhof biedt ook mogelijkheden voor families of (vrienden)groepen. Wij beschikken over een aantal grote en comfortabele woningen. Kamperen kan natuurlijk ook. En bovendien is er genoeg te doen of te beleven. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

 

U wilt meer Felsenhof?

Wij houden u op de hoogte en informeren u over alle Felsenhof nieuwtjes en geven vakantietips voor uitstapjes in de omgeving, bezienswaardigheden, prachtige wandelingen, evenementen enz. enz. Beleef meer op uw vakantie. Beleef meer Felsenhof.