Laatste informatie rondom het Coronavirus

04.11.2021 (12:00 uur)

 

Feriendorf Felsenhof houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Duitse en Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Feriendorf Felsenhof voorop. Op ons park besteden we dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne. Op deze pagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

U bent van harte welkom!!

 

Geactualiseerd 04.11.2021 (12:00 uur). Voor de laatste informatie raden wij u aan even uw browser te actualiseren (naast de adresbalk op de halfronde circel met pijltje klikken).

 

 

Vanaf 15 augustus a.s. is Nederland voor Duitsland geen Corona-hoogrisicogebied. Ook België is geen hoogrisicogebied.

 

Hierbij verwijzen wij ook naar de site van het Duitslandinstituut.nl. waar het één en ander duidelijk wordt omgeschreven.

 

Reizigers vanaf 12 jaar uit alle landen moeten een negatieve antigeen-test, een vaccinatiebewijs of een bewijs van eerdere besmetting (genezing) kunnen laten zien. Nu Nederland geen hoogrisicogebied is, hoeven reizigers uit Nederland niet in quarantaine en ook niet aan te melden via Einreiseanmeldung.de.

 

U kunt ons ook altijd even bellen onder +49(0)6591 3129.

 

 

Overige informatie:

 

In Rheinland-Pfalz zijn de terrassen van de restaurants geopend zonder test. Ook de restaurants binnen zijn geopend. Restaurants mogen zelf bepalen wie zij binnen laten. Meestal geldt de 2G regel (ingeënt of genezen).

Voor ons hoofdgebouw geldt: 2G regel en alleen toegang voor personen die een bungalow, chalet of kampeerplaats op ons park hebben gehuurd.

 

Voor de Coronaregels van het zwembad verwijzen wij u naar https://www.gerolstein.de/leben-in-der-region/schwimmbaeder/hallen-und-freibad-gerolstein/.

 

Denk aan de medische mondkapjes (voor personen van 6 jaar en ouder). Deze zijn bijvoorbeeld in de winkels en bij ons aan de receptie verplicht.

 

 

Familie K. van Rooijen en medewerkers.