Laatste informatie rondom het Coronavirus

06.06.2020

 

Feriendorf Felsenhof houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Duitse en Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Feriendorf Felsenhof voorop. Op ons park besteden we dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne. Op deze pagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Yes!!…wij mogen weer Nederlandse gasten ontvangen!!

 

U bent van harte welkom.

Wij missen u en zijn ontzettend blij u weer in ons park te mogen begroeten.

 

Voor ons geldt dat wij weer Nederlandse gasten mogen ontvangen. Vanuit de Nederlandse overheid is nu ook aangegeven dat vanaf 15 juni het reisadvies aangepast is. U bent van harte welkom. De Vulkaneifel is een Coronavrij gebied (Stand 06.06.2020). Op een bevolking van 60.000 mensen zijn er geen corona besmettingen.

 

De Vulkaneifel is prachtig gebied met veel ruimte, wonderschone natuur en oprechte gastvrijheid. Op ons park is ook ruimte te over en kunt u genieten van de confortabele bungalow, fijne kampeerplaats en prachtige vergezichten.

 

De regelgeving hier is vergelijkbaar met Nederland. Bijvoorbeeld de afstandsregel van 1,50 meter. U dient er alleen aan te denken dat alleen in de winkels en het openbaar vervoer een mondkapje verplicht is. In de winkels is er ook geen grens aan het aantal personen dat naar binnen mag. U kunt dus gewoon met uw gezin inkopen.

 

Per regio verschillend

In Duitsland mag elk Bundesland zijn eigen regels bepalen. Daarom kunnen de regelementen per regio verschillen.

 

Deze reglementen kunt u via deze link bekijken: 9. Verordnung

 

Speciale reserveringen:

Voor bijvoorbeeld een reservering van meerdere bungalows neemt u dan even contact met ons op.

 

Wij wensen u en uw familie alle goeds toe, vooral gezondheid, en zijn blij u binnenkort weer op ons park te mogen begroeten.

 

Stand: 06.06.20, 11:30 Uhr

 

Ons beleid ten aanzien van Corona is als volgt:

 

  • Voor aankomsten tot 15 juni 2020 kunt u uw boeking kosteloos wijzigen naar een andere verblijfsperiode tot 15 juni 2021. Indien u hieraan voldoet, horen we graag of u hier gebruik van wilt maken en naar welke periode uw voorkeur dan uitgaat. Uw reserveringsnummer is tevens uw recreatie-voucher mocht u nog niet direct aan kunnen geven welke periode voor u in aanmerking komt.
  •  

  • Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies
  •  

  • Voor reserveringen met een aankomstdatum vanaf 15 juni gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden. Indien u hiervoor uw annuleringsverzekering wilt inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen per verzekeraar.
  •