Laatste informatie rondom het Coronavirus

14.08.2020

 

Feriendorf Felsenhof houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Duitse en Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Feriendorf Felsenhof voorop. Op ons park besteden we dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne. Op deze pagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Sinds half juni zijn er geen bijzondere verdere ontwikkelingen.

 

U bent van harte welkom.

Wij missen u en zijn ontzettend blij u weer in ons park te mogen begroeten.

 

U bent van harte welkom. De Vulkaneifel is een Coronavrij gebied (Stand 23.06.2020). Op een bevolking van 60.000 mensen zijn er geen besmettingen.

 

De Vulkaneifel is prachtig gebied met veel ruimte, wonderschone natuur en oprechte gastvrijheid. Op ons park is ook ruimte te over en kunt u genieten van de comfortabele bungalow, fijne kampeerplaats en prachtige vergezichten. Alle ingrediënten voor een ontspannen en heerlijke vakantie.

 

De regelgeving in onze regio is vergelijkbaar met Nederland. Bijvoorbeeld de afstandsregel van 1,50 meter. U dient er alleen aan te denken dat bij ons aan de receptie, in de winkels en het openbaar vervoer een mondkapje verplicht is.

 

Meest gestelde vragen rond de coronamaatregelen:

 

 • Restaurants zijn geopend. Op het terras en aan de tafels zijn geen mondkapjes verplicht.
 • Dierentuinen, speeltuinen, pretparken, wildparken etc. zijn geopend.
 • Buitenzwembad in Gerolstein is geopend. Gratis toegang met de GeroGastCard die u bij aankomst ontvangt.
 • Ook voor mooie zomerdagen is het goed vertoeven in het waterpark in Gerolstein waar er heelijk in de beek gespeeld kan worden. Ook in de kratermeren is het heerlijk zwemmen.
 • In de winkels is er geen grens aan het aantal personen dat naar binnen mag. U kunt dus gewoon met uw gezin inkopen.
 •  

  Met inachtneming van de richtlijnen van het Robert Koch Instituut en de regelgeving van Rheinland-Pfalz bieden we op de Felsenhof faciliteiten en activiteiten aan:

   

 • Het animatieprogramma wordt georganiseerd door de Animatie-Compagnie met inachtneming van de voorschriften. Monique, die al verschillende jaren bij ons het animatieprogramma verzorgd heeft, is er dit jaar ook weer bij. Samen met een recreatiemedewerkster gaat zij er weer een prachtig animatieseizoen van maken.
 • De activiteiten zullen alleen buiten plaatsvinden.
 • Bij mooi zomerweer zullen er extra waterspelletjes geroganiseerd worden daar wij in verband met de Coronamaatregelen ons kinderbadje niet kunnen openen. Mochten de richtlijnen versoepelen zullen wij het kinderbadje natuurlijk zo snel mogelijk openen.
 • De Padeltennisbaan, minigolfbaan, speeltuinen zijn gewoon geopend.
 • Voor een verkoelend drankje of een lekker ijsje is ons buitenterras geopend.
 •  

  Per regio verschillend

  In Duitsland mag elk Bundesland zijn eigen regels bepalen. Daarom kunnen de regelementen per regio verschillen. De Felsenhof ligt in Bundesland Rheinland-Pfalz.

   

  Deze reglementen kunt u via deze link bekijken: 10. Verordnung

   

  Speciale reserveringen:

  Voor bijvoorbeeld een reservering van meerdere bungalows neemt u dan even contact met ons op.

   

  Wij wensen u en uw familie alle goeds toe, vooral gezondheid, en zijn blij u binnenkort weer op ons park te mogen begroeten.

   

  Stand: 14.08.20, 14:30 Uhr

   

  Ons beleid ten aanzien van Corona is als volgt:

   

 • Voor reserveringen met een aankomstdatum vanaf 15 juni gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden. Indien u hiervoor uw annuleringsverzekering wilt inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen per verzekeraar.
 •