• x
  Vakantiepark Felsenhof
  Over ons

Vakantie in het hart van de Eifel

Of je verliefd kunt worden op een plek? Zeker weten! Zelfs na vele jaren kunnen we geen betere locatie voor ons vakantiepark bedenken. Felsenhof is een heerlijke plek die rust en puurheid ademt. Tegelijkertijd is er meer dan voldoende te beleven voor jong en oud. Een combinatie die voor ons én onze gasten goud waard is.

 

De vakantiewoningen liggen verspeid in ons park van 7,5 hectare groot. Bovendien heeft ons park een kampeerterrein met 20 campingplaatsen en een goed uitgerust sanitairgebouw. Sommige kampeerders vervolgen na één overnachting hun wandelvakantie. Anderen verblijven met het hele gezin één, twee of zelfs drie weken in een bungalows. Ze zijn ons allemaal even lief en hebben allemaal één ding gemeen: ze sluiten het hart van de Eifel in hun hart.

Felsenhof biedt het beste van twee werelden

Ons vakantiepark ligt middenin de natuur. U heeft geweldig uitzicht over de beroemde rotsen van Gerolstein en de onberoerde natuur van het Kyltall. Dé ideale locatie voor bijzondere wandelingen en een goede uitvalsbasis om de rest van de Eifel te ontdekken. Maar gelukkig treft u ook restaurants, cafés en winkels op loopafsand. En met de auto of trein bereikt u snel een heleboel andere bezienswaardigheden. Oftewel: een bijzondere locatie die garant staat voor een heerlijke vakantie!

Vakantie voor jong en oud

Of u nu in één van onze bungalows verblijft of kampeert: alle gasten kunnen vrij en onbeperkt gebruik maken van onze voorzieningen. Op ons eigen terrein vindt u een kinderzwembad, midgetgolf baan, POP-tennisbaan  POP-tennisbaan, twee speeltuinen, speelhal met tafeltennistafels en een mini -kinderboerderij.

 

Ons enthousiaste animatieteam heeft ook voor aankomend seizoen weer van alles bedacht. Iedere week heeft een nieuw thema. Het programma loopt van 7 juli t/m 25 augustus.

 

Iedere gast krijgt bovendien gratis een GeroGastCard waarmee u o.a. vrij entree heeft in het zwembad van Gerolstein (openlucht en overdekt). Eenvoudig kunt u online versgebakken broodjes, croissants etc. bestellen, betalen en de volgende dag ophalen aan de receptie (7 dagen in de week).


Comfortabele bungalows voor een eerlijke prijs

Felsenhof beschikt over vakantiewoningen voor 4, 5, 6 of 10 personen. Zeker weten dat daar een vakantiehuis tussen zit dat bij uw gezelschap en budget past!

 


Kamperen langs de Eifelsteig

Het echte Eifel-Camping-gevoel! Genieten van het uitzicht, slapen in de natuur, met het gemak van een comfortabel (en recent vernieuwd) sanitairgebouw. Lees hier meer.

 

Goed om te weten:
aanwezig in en rond Gerolstein

 • VVV kantoor Gerolstein

 • Overdekte tennisbanen

 • Treinstation (Keulen - Trier) is te voet bereikbaar

 • Verhuur van fietsen en Electrische fietsen

 • Diverse supermarkten op loopafstand. Geopend: maandag t/m zaterdag tot 21.00 uur

 • Centrum Gerolstein met diverse winkels en horeca op loopafstand

 • Iedere zaterdagochtend kleine boerenmarkt in Gerolstein met regionale producten

 • Iedere donderdagochtend markt met streekproducten (Hillesheim)

 

Wandelkaarten, fietsroutes en andere toeristische informatie zijn uiteraard verkrijgbaar bij onze receptie. We kennen de omgeving als onze broekzak en vertellen u graag meer.